Betaalbare trainingsruimte in Amsterdam – Studio NDD532

Betaalbare trainingsruimte Amsterdam: Studio NDD532 is een repetitie- en trainingsstudio voor de podiumkunsten in Amsterdam Noord. Geschikt voor de repetitie van voorstellingen voor de grote en de kleine theaterzalen. De repetitiestudio is te huur per dag, per week, voor een repetitieperiode langer dan een maand, of een enkele workshop. Tevens is er aangrenzend aan repetitiestudio NDD532 een extra ruimte beschikbaar voor kantoor, overleg en/of ‘artist in residence’ gelegenheid. De repetitiestudio is gelegen aan het IJ, op de begane grond, gratis parkeren en met een grote laad en los mogelijkheid direct naar repetitiestudio NDD532 toe.

Betaalbare trainingsruimte Amsterdam

Afmeting van NDD532 Trainingsruimte Amsterdam is een vrij speelvlak 11 meter breed x 12,5 meter diep en 6 meter hoog. Rondom het speelvlak in de studio hangen gordijnen. De studiovloer is van beton met daarop een foamvloer van 9 m breed x 9 m diep. Daarop is een balletvloer in zwart, wit, grijs of groen van 9 x 9 m aanwezig. De repetitiestudio is geschikt voor o.a. circus, dans, muziek en theateractiviteiten of verwante disciplines:

  • Theater
  • Dans
  • Muziek
  • Circus
  • Podiumkunsten
  • Cultuursector
  • Ballet
  • Training
  • Livemuziek

Studio NDD532 is op de begane grond en heeft een laad en losdeur van 3,80 x 3,80 meter

De repetitiestudio is verwarmd en schoon. W.C. en douche zijn aanwezig De repetitiestudio heeft een gedeelde keuken waarin tevens het kantoor van Boost Producties, beeldend acrobatisch theater, is gehuisvest en waar diverse freelancers uit de cultuursector kantoorhouden. In de studio is een zeer goede WIFIverbinding. Licht en grid zijn niet aanwezig. Vanwege dakramen kan de repetitiestudio moeilijk verduisterd worden.

Geluid; mengtafel, minijack, versterker en boxen zijn wel aanwezig. Tevens is er in de repetitiestudio een piano beschikbaar. Merk Lindbergh; basic maar wel gestemd. Uitvoering van livemuziek in de repetitiestudio is in overleg. Krachtstroom 25A (€ 0,25/kWu) in overleg

Residentie & overnachting NDD532 te Amsterdam

Bij de NDD532 (betaalbare trainingsruimte in Amsterdam) is er de mogelijkheid voor residentie, overnachting, van maximaal drie personen tijdens de gehuurde periode van de NDD532. De gehuurde periode van studio NDD532 is in de regel op werkdagen van 9-18 uur. Afwijkende tijden zijn in overleg. Met betrekking tot circus: belt/lunge en valmat aanwezig, gebruik in overleg en op eigen risico.

Het adres van de repetitiestudio is Nieuwendammerdijk 532A in Amsterdam Noord. Studio NDD532 is gelegen naast de Oranjewerf te Amsterdam. In de omgeving van studio NDD532 is het gratis parkeren; er is veel parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is de repetitiestudio bereikbaar vanaf Amsterdam CS met metro 52 naar het Noorderpark. Vanaf het Noorderpark stadsbus 35 richting Olof Palmeplein, uitstappen Wervershoofstraat, vervolgens 5 minuten lopen. In het totaal ongeveer 20 minuten vanaf Amsterdam Centraal station.

Ligging/Route naar

Met de fiets is de repetitiestudio vanaf Amsterdam Centraal station bereikbaar met veerpont IJplein. Vanaf het IJplein in Amsterdam Noord is het ongeveer 10 minuten fietsen naar repetitiestudio NDD532. Vanaf Amsterdam Oost is studio NDD532 het beste bereikbaar via de Schellingwoudebrug.

Studio NDD532 staat bekend vanwege de prettige werksfeer in de repetitiestudio door de hoge, open ruimte, de warme uitstraling vanwege het gebruik van houten materialen in combinatie met staal en het industriële karakter.

Meer informatie over betaalbare trainingsruimte Amsterdam

Voor informatie ‘op maat’ over studio NDD532, neem contact op met Lennie Visser, artistiek leider Boost Producties: lennie@ndd532.nl en Lennie Visser mobiel: 06-108 80 114

Betaalbare trainingsruimte Amsterdam Betaalbare trainingsruimte Amsterdam Betaalbare trainingsruimte Amsterdam Trainingsruimte Amsterdam